MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya

Activitats programades

Titelles, teràpia, educació i compromís

Aquí trobareu les properes activitats organitzades per l´Associació Titella i Teràpia de Catalunya

Activitats amb motiu de la VIII Jornada d'Educació i Titelles durant el mes de juliol

Presentació del vídeo “LLAUNES”

Realitzat per un grup de la Comunitat els Avets de Moià.

FADEAM és la Fundació i marc legal de la Comunitat

Els Avets.  Entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

El vídeo ens parla de les angoixes, de les pors i de les esperances de persones adultes amb discapacitat utilitzant com a fil conductor uns titelles reciclats construïts amb llaunes  per ells mateixos.

Un vídeo creatiu, sensible i inclusiu.

Dia: 1 de juliol 2024 a la tarda.

Un preàmbul per la VIII Jornada Internacional de Titelles i Educació.

Amb la col·laboració de l’Associació Titella i Teràpia de Catalunya

Curs de teràpia i ombres

A càrrec de Mercè Framis.

Titulada pel Departament de titelles de l’institut del teatre de Barcelona. Llicenciada en Filosofia per la Universitat Ramón Llull, Barcelona. Màster en Psicologia analítica C.G.Jung UAB Formació en Art teràpia.

L’ ombra com a insinuació aviva la imaginació, el teatre d’ombres utilitzat com a teràpia és una bona eina per a entrar en diàleg amb els nostres desitjos i anhels més inconscients

Dates: 2, 3 i 4 de juliol 2024

Horaris: Tardes

Amb la col·laboració de l’Associació Titella i Teràpia de Catalunya

VIII Jornada Internacional de Titelles i Educació

Data: 5 de juliol 2024

El tema d’aquesta jornada és:  Els titelles i la sostenibilitat personal

Col·labora l’Associació Titella i Teràpia de Catalunya

La sostenibilitat de la societat en què vivim és possible per l’existència de comunitats en què els seus integrants se senten part d’un tot i, alhora, prenen consciència que els actes que poden realitzar, tant individualment com col·lectivament, tenen repercussió als altres i al seu propi entorn. Els pilars per a la creació de comunitats sostenibles comencen a cadascun de nosaltres. Les persones, mitjançant el descobriment, potenciació i desenvolupament personal, adquireixen un compromís personal i social i es fan conscients del seu potencial per formar part de la societat, prendre-hi un rol i transformar-la.

Els individus poden trobar dificultats en la recerca d’espais que permetin multiplicar les seves capacitats, potenciar la seva acció i construir una comunitat. Per això, el desenvolupament personal és la clau per trobar aquests espais i facilitar l’acció comunitària. Els titelles poden ajudar a desenvolupar la creativitat per generar un impacte a la societat. El desenvolupament de la identitat i les habilitats socials es poden aplicar a qualsevol àrea que es pugui imaginar.

Amb els titelles, treballem  totes les opcions per destapar el  «jo creatiu» i compatir-ho amb l’entorn per despertar la creativitat dels altres.

Un experiència que potència la sostenibilitat personal.

Programa de la Jornada: A concretar en breu

jornada titelles i educació
ca
Saltar al contingut