MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya

Fes créixer el teu projecte

Centre de creació

Residències per a companyies d’arts escèniques, artistes i investigadors

Donem suport als creadors

El museu aposta per l’art, com a estratègia per a la transformació que contribueix a organitzar noves formes de relació i inclusió social.
A través dels diferents llenguatges artístics d’expressió, és possible el desenvolupament individual crític i creatiu i el canvi reflexiu de les nostres realitats, és per això que un dels objectius del MIT és recolzar la creació i producció d’activitats escèniques facilitant l’accés de les instal·lacions a creadors, investigadors i artistes per dur a bon terme les seves propostes, oferint-los un lloc per a la recerca, expansió i consolidació dels projectes.
Foto: Tadeusz Wierzbicki. Residència 2022
Tadeusz Wierzbicki marionetista
RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES
Afegeix el text de l'indicador de funció aquí
Afegeix el text de l'indicador de funció aquí

Modalitats de residència

Modalitat A

Investigació al voltant del teatre de titelles o de les noves dramatúrgies.

BASES MODALITAT A

Modalitat B

Creació de llenguatges escènics, amb un especial interès en la hibridació de disciplines o en la utilització de recursos o procediments innovadors.

BASES MODALITAT B
residencies Addaura Teatre Visual

El MIT, també és un centre de creació que a més de posar a disposició dels residents les seves instal·lacions, ofereix la possibilitat de contractar el servei de tutela i acompanyament artístic de la directora i fundadora del centre Teia Moner i/o del seu equip, en projectes que, per la seva complexitat o casuística requereixin d’un suport extraordinari en el procés de recerca, creació, producció i exhibició.

Foto: Addaura Teatre Visual. Companyia resident

Si vols conèixer millor els espais o saber-ne més del museu posa’t en contacte amb nosaltres:

ca
Saltar al contingut