MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya

Un espai per la creació

Residències per a companyies, investigadors i artistes

Volem ser un àmbit on desenvolupar la teva creativitat.

Un dels objectius d’aquest espai del MIT és donar suport a la creació i producció de programes escènics facilitant l'accés a les seves instal·lacions a creadors, investigadors i artistes per poder dur a bon terme les propostes, oferint-los un lloc per a la recerca, expansió i consolidació dels seus projectes.

En aquest sentit, el MIT  posa a disposició dels residents les seves instal·lacions, i també ofereix la possibilitat de contractar el servei de tutela i acompanyament artístic de la directora i fundadora del centre Teia Moner i/o del seu equip, en projectes que, per la seva complexitat o casuística requereixin d’un suport extraordinari en el procés de recerca, creació, producció i exhibició.

Contacte:

Creativitat

Selecció

S’obrirà una convocatòria en el 2023 dirigida a creadors i creadores que presentin propostes escèniques de qualsevol de les disciplines artístiques o a projectes d’investigació. La residència tindrà una durada de 10/20 dies. La selecció es farà amb criteris de qualitat tècnica, viabilitat i adequació a la línia de treball del MIT.
L’organització podrà convocar els participants a una entrevista prèvia a la selecció amb la finalitat d’obtenir informació més detallada dels projectes.
EMBROSSAT 1

Sol·licitants

A les convocatòries es demanarà un currículum de l’artista o companyia, material audiovisual en el cas que en tingui o de treballs anteriors on participi, el nombre de participants, la descripció del projecte a desenvolupar durant la residència, els requisits tècnics si escau, i qualsevol altra documentació que es cregui adient per a la comprensió del projecte.
Els residents disposaran d’un espai de treball durant el termini pactat, taller, sala d’assajos, i el suport que els permetrà treballar sense pressió, flexibilitat horària i el compromís d’ajudar-los i proveir-los de les eines necessàries per facilitar el seu proces creatiu.
KLË_1

Criteris de selecció

La qualitat, coherència i innovació del projecte.
La perspectiva inclusiva: gènere, interculturalitat i accessibilitat.
Impacte social i cultural
papallones1
Residència_3

Grups de treball

El museu promou i acull grups d'estudi que es reuneixen periòdicament per tal de treballar i reflexionar al voltant del món de les arts escèniques. L'objectiu d'aquests grups és construir una experiència col·lectiva i horitzontal d’auto formació en un espai d'experimentació i intercanvi de coneixements i pràctiques.
MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya
ca

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l’ús que fas del nostre lloc web. Pots autoritzar l’ús de totes les cookies fent clic al botó «Accepta», obtenir més informació o rebutjar-ne l’ús fent clic al botó «Rebutja».