MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya

VISITES
ESCOLARS

MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya
Una sortida única a Catalunya per a treballar els valors, la creativitat i les emocions mitjançant els titelles, l’art i la natura.

Un dia per passar-ho bé i aprendre

Us acompanyarem en un recorregut per les sales del museu on veureu titelles del món, antics i actuals, i les seves tècniques de manipulació. Us explicarem les històries que s’amaguen darrera d’aquests petits personatges amb anècdotes dels titellaires que els hi han donat vida. 

Gaudireu d’un espectacle on la màgia i els titelles van de la mà, seguidament obrirem unes caixes misterioses on uns titelles us esperen perquè els manipuleu i jugueu amb ells, després farem de guies en la construcció del vostre titella i us l’emportareu a casa.
Totes aquestes experiències meravelloses passen en una masia del S.XIV totalment reformada i envoltada de natura.

Els mestres i educadors podeu trobar materials per a treballar les emocions i millorar els aprenentatges utilitzant com a recurs els titelles i també descobrireu diferents tipus de titelles per realitzar-los a classe.

MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya

Objectius:

  • Respectar i valorar el patrimoni
  • Afavorir la mirada creativa 
  • Aprendre a conviure en un museu
  • Gaudir mentre aprenem

Gaudir

━━
━━━━

Aprendre

━━
━━━━

Crear

━━
━━━━

Jugar

━━
━━━━
MIT Museu Internacional del Titella a Catalunya
El MIT és de fàcil accés pels autocars i al davant hi ha un pàrquing.
Disposareu d’un gran espai natural amb gronxadors per dinar i jugar, i mantindrem les portes obertes al migdia perquè pugueu anar als lavabos.
Aquesta sortida està recomanada per a llars d’Infants, educació infantil i primària, esplais, ESO, batxillerat, escoles d’educació especial, CAEPS, cicles formatius i universitaris i casals d’avis.
Els continguts s’adapten als nivells i les necessitats dels alumnes o visitants.
Horaris: matins i/o tardes a escollir.
Dies: de dilluns a divendres.
ca

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l’ús que fas del nostre lloc web. Pots autoritzar l’ús de totes les cookies fent clic al botó «Accepta», obtenir més informació o rebutjar-ne l’ús fent clic al botó «Rebutja».